10:54:10 23.04.2024
Stiri

Plahotniuc a RUPT DEFINITIV legătura cu PD, deoarece NU i-a fost îndeplinită o doleanță. „De asta le-a spus să plece din SEDIUL nou, iar finanțarea e zero”

Politică 17.10.2019 10:38 Vizualizări6757 Autor: Ziarul National
Plahotniuc a RUPT DEFINITIV legătura cu PD, deoarece NU i-a fost îndeplinită o doleanță. „De asta le-a spus să plece din SEDIUL nou, iar finanțarea e zero”


Fostul coordonator al coaliției de guvernare, Vlad Plahotniuc, ar fi rupt definitiv legăturile cu Partidul Democrat (PD), iar asta s-ar datora faptului că ex-premierul Pavel Filip a câștigat bătălia din interiorul formațiunii și a fost ales președinte al democraților. Anunțul a fost făcut de liderul PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Potrivit lui Voronin, care face trimitere la surse din cadrul PD, succesorul „coordonatorului” nu trebuia să fie Pavel Filip, ci actualul candidat al PD la funcția de primar general, Vladimir Cebotari.

„Plahotniuc i-a dat procură ca să fie președinte al PD lui Vladimir Cebotari. Dar Filip a simțit că este foarte bine pregătit. El și acum vorbește despre succesele sale în funcția de prim-ministru, pe care doar el le ține minte. El a făcut tot, din informațiile pe care le am, cu ajutorul lui Dumitru Diacov, să fie ales președinte. Diacov și Filip s-au răzbunat pe Plahotniuc pentru tot ce le-a făcut”, a precizat Voronin.

Pentru că nu ar fi fost ascultat, Plahotniuc i-a dat afară pe democrați din sediul luxos de pe strada Armenească. „Plahotniuc le-a spus să plece din sediu nou, iar finanțarea e zero”.

Comunistul crede că după alegerile locale din 20 octombrie PD se va dezintegra, iar deputații aleși pe lista formațiunii vor participa la o nouă majoritate parlamentară. „Până la alegeri se vor menține, dar după alegeri… Nu trebuie să se grăbească aceștia care vor să facă o nouă coaliție…O să-i ia pe gratis”, a conchis sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md