(VIDEO) Ivan Diacov: Procuratura a devenit un obiect de șantaj, iar asta e o tragedie națională

by D M
Distribuiti mai departe...

În țara noastră, Procuratura a devenit o sperietoare și un obiect de șantaj, iar acest fapt este o tragedie națională. 

O spune fostul procuror Ivan Diacov, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al Chișinăului, într-un interviu pentru platforma Votum.md. 

“Nu vreau să dau aprecieri politice, dar, dacă ar exista voință, procurorii îl pot înlătura oricând pe Dodon sau pe Greceanîi. Dar dacă nu există voință, Greaceanîi va sta în funcție atât cât va trebui, ca și Candu, care poate fi arestat chiar mâine dacă va exista voință”, spune Ivan Diacov. 

Diacov se declară dezamăgit de faptul că Procuratura a devenit o sperietoare pentru mulți oameni. 

„Procuratura trebuie sa se ocupe de lumea criminală, cu asigurarea liniștii în societate, dar să nu fie o sperietoare și să bage frica în oameni”, spune fostul procuror, care candidează la funcția de edil al Chișinăului. 

Potrivit lui Diacov, în Moldova, un factor de destabilizare este frica.

„Cetățenii nu au siguranță, iar oamenii de afaceri, care au destui bani, se tem să-i investească în afaceri pentru a nu rămâne fără ei.” 

Candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al Chișinăului, Ivan Diacov, are o carieră de procuror de peste 35 de ani. În funcția de edil al Capitalei, el își propune să stârpească corupția și să elimine schemele ilegale din Primăria Chișinău.

Ivan Diacov — Candidatul la funcția de primar general al mun. Chișinău – LIVE pentru Votum.md

Candidatul la funcția de primar general al mun. Chișinău din partea «Partidul Nostru», Ivan Diacov, susține un LIVE pentru Votum.md. Puteți să îi adresați întrebări în comentariile acestui video.

Опубликовано Votum.md Среда, 16 октября 2019 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.