image
Sursa foto: politia.md

Un individ din Soroca, reținut în timp ce îl amenința cu moartea pe un bărbat; Ar fi pretins 10.000 de dolari de la victimă

Un bărbat de 43 de ani, originar din Soroca, a fost reținut în flagrant în timp ce maltrata un bărbat de 52 de ani prin aplicarea forței fizice și constrângerii psihice, pretinzând de la aceasta o tranșă de 10.000 de dolari.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigație efectuate s-a stabilit că, suspectul urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor altei persoane, a amenințat victima cu aplicarea violenței și cu moartea, atât a lui cât și a rudelor acestuia.

Aplicând forța fizică a cerut și a primit bunuri în sumă totală de 235 de mii de lei. Astfel, prejudiciul cauzat victimei se ridică la 400 de mii de lei.

Ieri a fost reţinut autorul infracțiunii. Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetat penal pentru comiterea altor genuri de infracțiuni.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru șantaj. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă de la șapte la 15 ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: