Cel mai mare magazin online din Ucraina–prezent deja și pe piața din Moldova. Faceți cunoștință cu Rozetka.md

Motivați de dorința de a-i oferi și consumatorului din Moldova o experiență inedită de a avea la distanța unui click un adevărat mall online, grupul Rozetka lansează pe piață versiunea autohtonă a site-ului ucrainean rozetka.ua, disponibil, în momentul de față, în limba rusă.

Retailerul www.rozetka.md se poziționează drept cel mai mare magazin online din țară, unde veți putea găsi un sortiment vast de gadgeturi și electrocasnice, cărți și haine, produse cosmetice, jucării și multe alte articole pentru copii și adulți, casă, grădină sau oficiu, la cele mai bune prețuri și livrate în cele mai bune condiții.

„Suntem siguri că fiecare vizitator al site-ului rozetka.md va găsi ceea ce caută. Avem un stoc de peste 570.000 de produse disponibile. La fel, ca și partenerii noștri din Ucraina, ne-am focusat pe întreaga familie, astfel accesând magazinul nostru online, puteți găsi orice aveți nevoie: de la șervețele și scutece până la electrocasnice mari, mobilier și accesorii pentru automobile. Toate acestea le veți putea achiziționa printr-un singur click, iar noi le vom livra cu grijă în orice colț al țării în cel mai scurt timp”, a declarat Olga Ionel, Marketing Manager Rozetka.md.

Rozetka.md este analogul celui mai mare magazin online din Ucraina – www.rozetka.ua , care are o experiență de peste 14 ani pe piața vecină și oferă cumpărătorilor săi o gamă de 4 milioane de produse din diferite categorii.

„Vom oferi cele mai competitive prețuri de pe piața locală pentru a-i da posibilitate fiecărui potențial client să încerce o experiență inedită – cea de a comanda tot de ce are nevoie, online și de pe un singur site, uitând de obiceiurile mai vechi, când fiecare produs necesar îl găsea pe site-uri diferite și era nevoit să aștepte poate și mai mult de o lună până îl va putea ține în mână. Suntem absolut convinși că vom deveni în scurt timp principalul magazin online din țară de pe care își va face cumpărăturile cel puțin, fiecare al doilea vizitator al site-ului www.rozetka.md”, au spus reprezentanții companiei.

Rozetka.md își va bucura permanent clienții cu produse de top, cu oferte speciale și reduceri generoase, astfel încât să-i convingă să aleagă shopping-ul online și direct, în schimbul intermediarilor, al deplasărilor istovitoare și al timpului petrecut mai puțin eficient. Compania urmează să lanseze versiunea română a site-ului mai târziu, dar și alte servicii utile pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site.


// console.log('no ads situation')