Un automobil făcut zob, după ce a lovit în plin un troleibuz

Un nou accident cu implicarea unui troleibuz. Un automobil Renault a lovit din spate un troleibuz de pe ruta 32, pe o stradă din Stăuceni, suburbia Chișinăului. Mașina a fost făcută zob, însă ca prin minune, nimeni nu a avut de suferit.

Foto: facebook.com/groups/voditelipomogaiutpesehodam/photos/

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Chișinău, Svetlana Scripnic, vinovat de producerea accidentului se face șoferul Renaultului, care a tamponat troleibuzul din spate. Acesta riscă să fie sancționat cu 6 puncte de penalizare și 1.500 de lei amendă.

Persoane traumate nu sunt.

Unimedia reamintește că la sfârșitul lunii septembrie, o mașină de model Porsche, condusă de o femeie în stare de ebrietate a lovit violent un troleibuz, pe strada Alba Iulia din capitală. Atunci, pasagerul care se afla în mașină lângă șoferiță a decedat, iar alte peste 20 de persoane au fost rănite. Șoferița a fost și ea internată la spital, în stare gravă, și operată.

După o săptămână de comă, femeia a decedat. Potrivit oamenilor legii, șoferița avea antecedente penale, fiind condamnată mai întâi la 4 luni de închisoare, după care i-a fost amânată executarea pedepsei pe o perioadă de 3 ani. Mai apoi, aceasta a fost condamnată la 6 luni de detenție, executându-și pedeapsa la Penitenciarul de la Rusca. De asemenea, aceasta adunase, în perioada anilor 2010-2019, în total 43 de procese verbale contravenționale pentru diverse încălcări. Vezi AICI momentul impactului.


Pub