(video) Premieră mondială: Noua generaţie Toyota Yaris

Noua generaţie Toyota Yaris a fost prezentată astăzi în Japonia şi după cum spun creatorii – a fost proiectată pentru a face față provocărilor tot mai mari ale vieții urbane cotidiene. Clienții de mașini compacte din prezent sunt printre cei mai pretențioși din Europa și, de obicei, își duc viața ocupată în medii urbane congestionate, care le prezintă provocări în continuă creștere.

Foto: autoblog.md

De regulă, ei se așteaptă ca automobilul lor să ofere stil și practicabilitate. Aceştia îşi doresc să fie ușor de parcat, agil în oraș și confortabil în călătoriile mai lungi. Se așteaptă la niveluri de siguranță de top și la cele mai mici costuri de funcționare. În plus, sunt mai conștienți de mediul înconjurător ca niciodată și caută soluții relevante care se potrivesc cu programul lor zilnic și cerinţele care sunt faţă de mediu, acolo unde locuiesc. Și, bineînțeles, preferă ca toate aceste atribute să fie livrate la un preț accesibil.

Pentru a răspunde acestor cerințe în continuă creștere, noul Yaris aduce filozofia Toyota New Global Architecture (TNGA) pentru segmentul auto compact pentru prima dată. Noul Yaris nu marchează doar prima utilizare a noii platforme GA-B (toate detaliile despre aceasta aici), ci şi prima utilizare a noului sistem hibrid de propulsie TNGA din a patra generaţie cu motor cu doar trei cilindri la bază. Continuarea pe AutoBlog.MD


Pub