06:57:29 20.04.2024
Stiri

Viitorul PRIMAR general ar putea deveni membru al GUVERNULUI. Ivan Diacov: „Primarul trebuie să-și recapete calitatea de membru al Executivului”

Partide/Comunicate 16.10.2019 15:03 Vizualizări1171 Autor: Ziarul National
Viitorul PRIMAR general ar putea deveni membru al GUVERNULUI. Ivan Diacov: „Primarul trebuie să-și recapete calitatea de membru al Executivului” ipn.md


Primarul general al municipiului Chișinăului trebuie să-și recapete calitatea de membru al Guvernului. Acest lucru ar ajuta ca proiectele de anvergură pentru dezvoltarea capitalei să fie abordate la alt nivel, a declarat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar general, Ivan Diacov, în cadrul dezbaterilor electorale de la postul public de televiziune.

În opinia lui Diacov, o șosea de centură a Chișinăului, care ar duce la decongestionarea traficului în capitală, nu ar putea fi construită fără implicarea Guvernului.

„O șosea de centură poate fi construită în cadrul unui proiect cu participarea investitorilor străini, în special a celor din China, care construiesc rapid și calitativ”, a spus candidatul „Partidului Nostru”.

Un alt aspect care ar rezolva problema traficului în capitală este construirea podurilor. Astfel, construcția unui pod cu ramificații spre sectorul Râșcani și str. Albișoara ar rezolva o bună parte din problemă.

De asemenea, Ivan Diacov a menționat că, în calitate de primar, va elimina schemele ilegale și pe corupții din Primărie.

„Îi cunosc pe toți șmecherii, pe toți afaceriștii care vin la Primărie, dar îi cunosc și pe oamenii onești care muncesc acolo. Nu am de gând să mă implic în scheme dubioase și nu voi tolera corupția în Primărie”, a dat asigurări Diacov.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md