/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Democrații vor înainta mâine o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu

missing
16 octombrie 2019, ora 21:33

Partidul Democrat din Moldova va depune mâine în plenul Parlamentului o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Maia Sandu. Anunțul a fost făcut de președintele PDM, Pavel Filip, la o emisiune de la Vocea Basarabiei. Despre acest lucru, democrații urmează să anunțe și în cadrul unei conferințe de presă ce va avea loc mâine dimineață, la ora 08:30.

„Mie nu-mi place unde merge țara. Întrebarea este unde mergem, ce se întâmplă? Suntem mai aproape de România? Mai aproape de UE? Mie mi se pare că ne îndepărtăm și nu cred că trebuie să vin cu multe explicații, vedeți ce se întâmplă, cine ne vizitează”, a declarat Pavel Filip.

Ședința Parlamentului va avea loc joi, 17 octombrie, începând cu ora 09:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram