Atelierul care se pregăteşte să facă noul BMW X7 mai puternic decât Lamborghini Urus, chiar dacă nu are o versiune M pură

Atelierul german de tuning LUMMA Design pregăteşte un program de individualizare pentru marele SUV din gama BMW. Prin proiectul numit CLR X7, compania intenționează să devină probabil prima care va reuşi să lanseze un nou bodykit pentru X7, unul care va fi disponibil de la mijlocul anului viitor.

Dezvoltarea programului este deja în plină desfășurare, iar primele imagini digitale cu noul look au fost deja făcute publice.

Foto: autoblog.md

Pentru a răspunde cerințelor ridicate privind aspectul și aerodinamica, designerii cu experienţă au reproiectat complet partea frontală a maşinii, desemnat de BMW ca fiind un Sports Activity Vehicle.

Prize de aer mai mari în combinaţie cu un nou splitter fac din faţa automobilului să arate mult mai dinamic, iar în combinație şi cu o capotă nouă complet din fibră de carbon, toate împreună asigură optimizat alimentarea cu aer rece a compartimentul motorului. Mai multe detalii şi imagini, pe AutoBlog.MD


Pub