Traian Băsescu: „Votul este singurul instrument prin care cetăţenii pot decide cine merită să-i conducă”

Cu o săptămână înainte de alegerile locale generale și cele parlamentare noi, ex-președintele României, Traian Băsescu, a venit cu un mesaj de susținere în adresa candidaților Partidului Unității Naționale și îndeamnă cetățenii să vină la urnele de vot pe 20 octombrie.

Foto: UNIMEDIA

„Eu am încredere în candidaţii Partidului Unităţii Naţionale, sunt oameni pregătiţi, care înţeleg că viitorul Republicii Moldova este alături de România, deziderat pentru care muncesc cu sinceritate. Prin urmare, îi îndemn pe toţi locuitorii din Chişinău şi din suburbii să îl susţină pe Octavian Ţîcu la Primăria capitalei, candidatul PUN. Îl cunosc drept un profesionist şi am convingerea că va schimba faţa celei de-a doua capitale româneşti. Şi în Nord, la Bălţi, îmi pun toată speranţa în Sergiu Burlacu, un tânăr care a avut curajul de a-şi asuma o astfel de bătălie şi care, sunt convins, va reuşi să obţină susţinerea majorităţii. Tuturor candidaților din colegiile uninominale de deputați rămase vacante, le sunt alături! Doamna Ana Gutu merita sa vina in Parlament in locul lui Plahotniuc, iar soția mea Maria va vota tot pentru candidatul PUN la Ambasada R. Moldova din București”, a declarat Traian Băsescu.

UNIMEDIA amintește că la 20 octombrie 2019 în Republica Moldova vor avea loc alegeri locale generale și alegeri parlamentare noi în unele circumscripții electorale uninominale (nr.17, 33, 48 și 50).


Pub