Un moldovean a rămas fără Porsche Cayenne, după ce polițiștii de frontieră din România au descoperit că mașina este căutată în Italia

Un moldovean, în vârstă de 23 de ani, a rămas fără autorurismul de marcă Porsche Cayenne, după ce polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea, România au descoperit la controlul de frontieră că mașina este căutată de autoritățile din Italia.

Foto: politiadefrontiera.ro

Tânărul conducea un autoturism marca Porsche Cayenne, în valoare de 100 de mii de euro, înmatriculat în Italia, an de fabricaţie 2018.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că autoturismul mai sus menționat este căutat de autoritățile din Italia.

Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 475.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, iar poliţiştii de frontieră din România efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Poliția de Frontieră România / Sursa:politiadefrontiera.ro


Pub