00:14:50 20.04.2024
Stiri

Traian Băsescu îi îndeamnă pe cetățenii R. Moldova să voteze, pe 20 octombrie, candidații PUN: „Îl cunosc pe Octavian Țîcu drept un profesionist şi am convingerea că va schimba faţa celei de-a doua capitale româneşti”

Partide/Comunicate 14.10.2019 11:57 Vizualizări2626 Autor: Ziarul National
Traian Băsescu îi îndeamnă pe cetățenii R. Moldova să voteze, pe 20 octombrie, candidații PUN: „Îl cunosc pe Octavian Țîcu drept un profesionist şi am convingerea că va schimba faţa celei de-a doua capitale româneşti”


Fostul președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu a adresat un mesaj la adresa alegătorilor din R. Moldova, îndemnându-i să voteze, pe 20 octombrie curent, candidații Partidului Unității Naționale (PUN).

În mod special, Băsescu își exprimă încrederea pentru candidatul PUN la Primăria Chișinău, Octavian Țîcu, la Primăria Bălți - Sergiu Burlacu, dar și candidatul la funcția de deputat în circumscripția nr. 17 din Nisporeni, Ana Guțu.

„Au rămas zile numărate până la alegerile din Republica Moldova! Duminica viitoare, 898 de primari și 11.580 de consilieri locali din R. Moldova aşteaptă votul de încredere al românilor din R. Moldova, scrutin esenţial pentru viitorul fiecărei comunităţi. Înţeleg dezamăgirea şi neîncrederea cetăţenilor în clasa politică, însă votul este singurul instrument prin care cetăţenii pot decide cine merită să-i conducă.

Eu am încredere în candidaţii Partidului Unităţii Naţionale, sunt oameni pregătiţi, care înţeleg că viitorul Republicii Moldova este alături de România, deziderat pentru care muncesc cu sinceritate.

Prin urmare, îi îndemn pe toţi locuitorii din Chişinău şi din suburbii să îl susţină pe Octavian Ţîcu la Primăria capitalei, candidatul PUN. Îl cunosc drept un profesionist şi am convingerea că va schimba faţa celei de-a doua capitale româneşti.
Şi în Nord, la Bălţi, îmi pun toată speranţa în Sergiu Burlacu, un tânăr care a avut curajul de a-şi asuma o astfel de bătălie şi care, sunt convins, va reuşi să obţină susţinerea majorităţii.
Tuturor candidaților din colegiile uninominale de deputați rămase vacante, le sunt alături! Doamna Ana Gutu merită să vină în Parlament în locul lui Plahotniuc, iar soția mea Maria va vota tot pentru candidatul PUN la Ambasada R. Moldova din București.
Tuturor candidaţilor PUN le urez succes şi încă o dată spun, mergeţi la vot pe 20 octombrie şi alegeţi-i doar pe cei ce merită! PUN merită şi crede în UNIRE!”, este mesajul de pe Facebook al lui Traian Băsescu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md