/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Accident grav în Găgăuzia. O mașină a intrat într-un copac. Trei persoane, transportate la spital

missing
14 octombrie 2019, ora 17:32

Un accident grav s-a produs recent în apropiere de satul Bugeac, Găgăuzia. Un automobil a derapat în șanțul de pe marginea drumului, iar ulterior a intrat într-un copac, după ce șoferul nu s-a isprăvit cu controlul volanul. Atât conducătorul auto, cât și pasagerii au fost transportați la spital.  

Potrivit polițiștilor, totul a avut loc pe 12 octombrie curent la ora 06:45 de minute pe șoseaua Chişinău – Comrat – Giurgiuleşti. La volanul automobilului de model „Audi A6” se afla un bărbat de 27 de ani.

Accidentul rutier s-a soldat cu trei victime originare din satul Slobozia Mare. Este vorba de șofer, soția sa de 25 de ani și fiul lor de câteva luni. Acestea au fost transportate la Spitalul Raional Comrat cu diferite traume și leziuni corporale.

Foto: upatogagauzia.md

Foto: upatogagauzia.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram