/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Două mașini au rămas avariate după ce un copac a căzut peste acestea, pe strada Gheorghe Asachi

missing
14 octombrie 2019, ora 19:26

Un copac de mari dimensiuni a căzut peste două mașini a unor șoferi din capitală. Arborele a avariat automobilele pe strada Gheorghe Asachi. Imaginile cu incidentul au fost plasate acum o oră pe o rețea socială. 

Șoferii își parcase mașinile într-o curte, iar peste ceva timp s-a trezit cu automobilele grav avariate. În acest sens, a fost chemat și un echipaj de polițiști, care urmează să investigheze cazul.

Contactată, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic nu ne-a răspuns la telefon pentru detalii la acest subiect.

Nu se știe deocamdată din ce motiv arborele s-a prăbușit peste mașini, întrucât directorul de la Spații Verzi Serghei Carp are telefonul deconectat.

Foto: Facebook/ Sergiu Iovu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram