(video) Accident în lanț la Anenii-Noi. Patru mașini tamponate și doi șoferi în stare gravă la spital

Doi șoferi au ajuns la spital după un accident în lanț, în care au fost implicate patru autovehicule, printre care și un microbuz de rută Chișinău- Șefan Vodă. Accidentul teribil a avut loc pe traseul localității Anenii-Noi.

Accidentul a avut loc ieri seara, în jurul orei 19:20, pe traseul R-30, km.14.

Potrivit ofițerei de presă al IP Anenii-Noi, Corina Repesciuc, „șoferul în vârstă de 40 de ani, cu automobil de model VW-T-4, cu care staționa pe partea dreaptă spre or.Anenii Noi, schimba roata de rezervă, când din spate s-a oprit un automobil de model Dacia Logan, condus de un barbat în vârstă de 57 de ani, pentru a ceda trecerea microbusului de model Mercedes Sprinter de pe rută Chișinău-Ștefan Vodă, care se deplăsa spre orașul Căușeni.”

Tot în acel moment, automobilul de model Nissan Qashqai ce se deplăsa spre Anenii Noi n-a respectat limita de viteză și a tamponat din spate automobilul Dacia Logan care din inerție lateral a tamponat automobilul VW-T-4 și microbuzul de rută Mercedes Sprinter.

În urma accidentului rutier, după ajutor medical la secție de internare a spitalului raional Anenii Noi s-au adresat șoferul mașinii de marca Volkswagen, un bărbat de 40 de ani, care a suferit o comoție cerebrală și conducătorul Daciei, care s-a ales cu plagă stalpantă a capului și de asemnea comoție cerebrală.

La moment se petrec toate acțiunile de cercetare și examinare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor asupra cazului dat.

Accident / Sursa:jurnal.md
Accident / Sursa:jurnal.md


Pub