(video) Flashmob PL. Dorin Chirtoacă: „Partidele își fac campanie electorală cu proiectele mele”

În aceste clipe, PL organizează un flashmob cu tema „Votează!”, cu scopul de a îndemna cetățenii să meargă la vot.

Foto: UNIMEDIA

(update:12.38) Dorin Chirtoacă: „Am primit 3 mandate. Vreau să revin să-mi continui proiectele. Nimeni nu le va continua. Unde sunt acei candidați, care vor să vină să le termine? Partidele își fac campanie electorală cu proiectele mele.Fie revin, fie alegeți pe altcineva, dar să veniți la vot să alegeți, pentru a nu dat vina pe altcineva și sunt sigur că puteți răsturna sondajele.”

(update: 12.29) Vitalie Șalari: „Unicul și singura persoană primar general, unicul primar care a avut grijă de centura de aur a Chișinăului, necătând la la apartenența politică a acelor primar, domneavoastră Dorin Chirtoacă ați dat bani pentru dezvoltarea acestor localități. Vă îndemn să ieșiți pe 20 octombrie la vot.”

(update 12:25): Igor Moraru: „Pe 20 octombrie angajăm viitorii demnitari, ieșiți la vot indiferent de preferințe politice. Ieșiți la vot!”

(update 12:20): Viorica Crudu: „Pot să vă zic astăzi, că nimeni nu ne poate îngenunchea. Ieșiți la vot, să demonstrăm că putem alege grâul de neghină. Alegeți PL.”

Urmărește live:


Pub