Tenismena Simona Halep se căsătorește. Împreună cu alesul inimii vor face nunta în 2020

Simona Halep (28 de ani) are o relatie cu Toni Iuruc, un om de afaceri român care s-a ferit pe cât posibil de ochii publici. Cei doi au sărbătorit împreună pe Marele Zid din China ziua de naștere a Simonei, scrie sport.ro.

Foto: https://www.stiridecluj.ro

Potrivit surselor media românești, iubitul ei, Toni Iuruc a cerut-o de curând de nevastă, iar tinerii au început deja să-și planifice nunta.

După spusele unui apropiat al familiei Simonei Halep, tinerii „Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, scrie www.wowbiz.ro.

De asemenea, sursa citată a menționat că ”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, transmite aceeași sursă.


Pub