(video) Vladimir Cebotari, „aruncat la gunoi” de Pavel Grigorciuc: „Sper pe 21 octombrie să fie arestat”

Activistul Pavel Grigorciuc s-a întâlnit cu candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la funcția de primar general al Chișinăului, Vladimir Cebotari, pe una din străzile capitalei, iar candidatul la Primărie i-a oferit materiale electorale cu candidatura sa. Întâlnirea a fost înregistrată de Pavel Grigorciuc și postată pe pagina sa de facebook.

În video, activistul civic Pavel Grigorciuc îi amintește candidatului la Primărie, Vladimir Cebotari despre fărădelegile pe care le-a comis în timp ce se afla la guvernare, apoi demonstrativ aruncă pliantele cu acesta în tomberon, menționând că speră ca acesta „să se afle în depozitul istoriei”.

În video, Pavel Grigorciuc se adresează cetățenilor, „Stiți de ce candidează? Numai de atâta că i-au retras imunitatea, pentru că a participat la vânzarea aeroportului, pentru că a participat la sărăcirea poporului moldav, și vrea să fugă de pedeapsa penală. Sper că pe 21 octombrie să fie arestat.”

Apoi, Grigorciuc s-a adresat către Vladimir Cebotari „ Trebuie să răspundeți pentru toate fărădelegile pe care le-ați comis” și „locul pliantelor este la gunoi, la fel ca și a dvs loc este în depozitul istoriei”, a conchis Pavel Grigorciuc.


Pub