Reacția Sandrei Dodon la informația apărută în presă, precum că fratele ei ar fi șofat cu viteză excesivă prin capitală și ar fi tras din arme: „Este nedrept”

Cu o săptămână în urmă, în presă au apărut mai multe imagini video cu un grup de tineri, la volanul mașinilor de lux, care conduc cu viteză excesivă și își pun în pericol atât viața lor, cât și pe cea a altor participanți la trafic. Sursele media au vehiculat că în imagini ar fi Nichita Dodon, fratele Sandrei Dodon, și că tânărul ar fi nepotul președintelui țării, Igor Dodon. Mai mult, unii politicieni ar fi utilizat această „legătură de rudenie” în favoarea propriei persoane în campania electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie curent.

Foto: Sandra Dodon/facebook

Astfel, sora presupusului băiat apărut în imagini, care ar fi încălcat Regulamentul Circulației Rutiere, a venit cu o reacție pe marginea acestui subiect pe pagina sa de Facebook, în care spulberă toate presupunerile presei în privința acțiunilor băiatului, dar și a politicienilor, în legătură cu gradele de rudenie între familiile Dodon.

„M-am abținut toate aceste zile de la orice comentariu, nedorind sa fiu în mijlocul acestui teatru, dar răbdarea mea a ajuns la limită.

Mi se pare o nedreptate să salvezi de pe pagini străine niște video unde se încalcă regulamentul de circulație și să dai vina pe un băiat care nu are nici o atribuție la asta. Și ca să pară totul la maximum real, s-a găsit un video de 3 secunde, unde fratele meu merge REGULAMENTAR. Dar, desigur că e clar din ce motiv se întâmplă aceste lucruri, doar iată-iată vin alegerile....și e mult mai interesant să se discute despre familia DODON, cunoscută în toată țara.

Rude-nerude, care-i treaba? Suntem consăteni și ne știm de-o viață, e și normal să găsiți poze. Un lucru e știut, părinții mei nu au nicio atribuție cu politica moldovenească și au muncit pentru tot ce au acum fără a „fura” din buzunarul VOSTRU, dar oamenii tare mai sunt cu sânge veninos față de cei care au reușit ceva în viața asta...dar Surpriză! Pentru a dobândi ceva nu e neapărat să fii politician și să furi, iar o mulțime de exemple le puteți lua din împrejurul vostru.

Așa se mai întâmplă în viață că mai uităm să privim sub nasul nostru, iar acum mă adresez anume domnului Dorin Chirtoacă. De ce învinuiți un băiat pe nedreptate, în situația în care chiar Dvs ați fost prins servit la volan și...cel mai interesant încălcând regula de viteză exact pe strada Alecu Russo, anume acolo unde „chipurile” fratele meu a mers cu 130km/h? Interesant...

Pe lângă asta, v-aș ruga să nu vă pierdeți timpul și să încetați să filmați proprietățile private ale familiei noastre. Să filmați casa părintească a tatălui meu...care poate fi doar un exemplu pentru alții, de unde și Dvs ați putea să Vă inspirați... Filmați pe cei ce fura și aduc necaz oamenilor de rând, care au lăsat tot și au plecat cu durere în suflet !

O fi mai puțin modest, dar cred că părinților mei le-a reușit să aducă pe lume 4 copii, cu valori și principii. Cu picioarele pe pământ și cu gândul la ziua de mâine. Am știut mereu valoarea banilor și învățați că nu e totul așa de ușor cum ar părea (având de toate), iar pentru orice ban se muncește. Încetați să ne faceți copii de bani gata și pericolul Țării noastre.

Pericolul sunteți Voi , care cândva vi s-a dat șansa să faceți careva schimbări în țară, dar ați lăsat mai multe goluri...

Asta e tot ce am vrut acum sa spun. Suntem oameni și cu toții se mai întâmplă să greșim. Important e să știi când să te oprești”, scrie pe pagina sa Sandra Dodon.

Sandra Dodon / Sursa:Sandra Dodon/facebook

Dorin Chirtoacă, despre imaginile apărute în mass-media cu tinerii care încălcau Regulamentul Circulației Rutiere, dar și trăgeau cu arma și despre presupusa „rudenie” dintre familia Dodon și președintele statului, Igor Dodon.

Dorin Chirtoacă / Sursa:Dorin Chirtoacă/facebook

UNIMEDIA amintește că zeci de video-uri și fotografii au fost trimise de un cititor al redacției, în care grupuri de tineri, la volanul mașinilor de lux, conduc cu viteză excesivă și își pun în pericol atât viața lor, cât și pe cea a celorlalți participanți la trafic.


Pub