/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Cinci troleibuze noi, asamblate în prezent la RTEC. Sunt dotate cu aer condiționat și câte șase camere de supraveghere

missing
13 octombrie 2019, ora 11:22

Cinci troleibuze noi, cu propulsie autonomă, sunt în prezent asamblate la RTEC. Unitățile de transport sunt dotate cu baterii de nouă generație și vor avea o autonomie de 30 km.

Costul unui troleibuz cu propulsie autonomă, asamblat la RTEC, este de 230 mii Euro.

Noile troleibuze sunt dotate cu sisteme de aer condiționat, 6 camere de supraveghere în interior și prize USB pentru călători, la fiecare set de scaune. De asemenea, blocurile optice ale troleibuzelor sunt pe bază de LED, iar oglinzile sunt cu reglaj electric.

În anul 2019, pentru achiziționarea troleibuzelor noi, în bugetul municipal au fost prevăzuți 72 de milioane de lei.

Până în prezent au fost achiziționate 247 de troleibuze de producție belarusă. 145 dintre acestea au fost asamblate la RTEC, 35 fiind cu propulsie autonomă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram