19:19:13 19.04.2024
Stiri

VIDEO, Rușine NAȚIONALĂ // Explicațiile lui Altman după eșecul cu Andorra ȘOCHEAZĂ: „Nu mi se întoarce limbă să spun că am jucat slab, a fost un ACCIDENT”

Sport 12.10.2019 15:56 Vizualizări3069 Autor: Ziarul National
VIDEO, Rușine NAȚIONALĂ // Explicațiile lui Altman după eșecul cu Andorra ȘOCHEAZĂ: „Nu mi se întoarce limbă să spun că am jucat slab, a fost un ACCIDENT”


Echipa națională de fotbal a pierdut ieri, 0-1, în fața Andorrei, un stat cu o populație cât raionul Criuleni sau Călărași, și a ajuns pe ultimul loc în grupa preliminară pentru Campionatul European din 2020. Grație „accidentului”, Andorra a obținut prima victorie în preliminariile Euro și a treia în meciurile oficiale disputate vreodată.

Antrenorul Semion Altman, în vârstă de 73 de ani, a declarat după înfrângerea rușinoasă că echipa sa a jucat mai bine ca adversarul și că a fost un simplu accident. De asemenea, acesta a dat vina și pe gazonul artificial pe care s-a jucat partida.

„Nu mi se întoarce limba să spun că am jucat mai slab ca adversarul. Oricum, rezultatul înregistrat contează. A fost un accident. Adversarii au făcut tot posibilul pentru a obține acest rezultat. Ei au adoptat o tactică prin care să fragmenteze jocul. Au simulat și au recurs la provocări pentru ca să-și atingă scopul. Dar asta nu ne justifică în niciun fel”, a spus antrenorul.

Totodată, aceasta a precizat că și eliminarea lui Radu Gânsari a fost un factor care a provocat înfrângerea cu Andorra. „Am fost întrebat înainte de meci dacă gazonul artificial va influența rezultatul meciului…Toată echipa mea e cu julituri”, a încercat să se justifice acesta.

De menționat că mai unii jucători ai naționalei, inclusiv Cătălin Carp, Vlad Ambros sau Eugen Cociuc au refuzat să mai vină la echipă atât timp cât la cârma ei se va afla ucraineanul Semion Altman. Mai mulți suporteri ai echipei au cerut demiterea antrenorului de 73 de ani, pentru că ar folosi metode depășite.

Echipa noastră va juca următorul meci din preliminarii la Chișinău, în compania Albaniei. Meciul va avea loc la 14 octombrie pe Stadionul „Zimbru”.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md