11:15:51 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Renato Usatîi a prezentat PRIORITĂȚILE și echipa „Partidului Nostru” pentru alegerile din Chișinău: „Vreau să schimb totul în republica noastră. Am început la Bălți și în alte orașe, și sunt sigur că o vom face și la nivel național”

Partide/Comunicate 12.10.2019 16:20 Vizualizări1862 Autor: Ziarul National
VIDEO // Renato Usatîi a prezentat PRIORITĂȚILE și echipa „Partidului Nostru” pentru alegerile din Chișinău: „Vreau să schimb totul în republica noastră. Am început la Bălți și în alte orașe, și sunt sigur că o vom face și la nivel național”


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, este convins că oamenii pe care îi propune formațiunea sa pentru alegerile locale, inclusiv în municipiul Chișinău, sunt capabili „să schimbe în bine lucrurile”, inclusiv să combată corupția din administrația publică locală. Declarațiile au fost făcute astăzi, în cadrul unui eveniment festiv în scuarul Teatrului de Operă și Balet.

Potrivit lui Usatîi, candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar general, Ion Diacov, și cel la funcția de consilier, Ilian Cașu, sunt oamenii care cunosc problemele cu care se confruntă municipiul Chișinău, dar mai ales cum să le soluționeze.

„Acest tandem puternic, Diacov și Cașu, vor distruge corupția, schemele din Primărie, precum și „otkaturile” care au existat și la Bălți până în 2015. Chișinăul are nevoie de un primar-procuror”, a menționat Usatîi.

Liderul formațiunii a mai adăugat că echipa „Partidului Nostru” este capabilă să schimbe în bine viața tuturor cetățenilor R. Moldova. „Vreau să schimb totul în republica noastră. Am început la Bălți și în alte orașe, și sunt sigur că o vom face și la nivel național. Nu mai vreau să văd oameni flămânzi, oameni care nu au posibilitatea să-și achite facturile pentru încălzire, oameni care pot să moară doar când le arăți prețul la medicamente”, a adăugat liderul „Partidului Nostru”.

Totodată, Renato Usatîi a criticat acțiunile greșite ale actualei guvernări, în special ale Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) și Igor Dodon, care „vrea să preia metodele și schemele oligarhului Vladimir Plahotniuc”.

„Nu vom permite să apară un nou Plahotniuc în R. Moldova”, a conchis Usatîi.

Cei prezenți la manifestație au mers ulterior în fața Președinției, unde l-au atenționat pe Igor Dodon „să nu depășească limitele”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md