/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/POZA ZILEI/ Pompierii s-au alăturat campaniei „Stop alcool la volan”

12 octombrie 2019, ora 17:59

Un grup de pompieri a decis să transmită un mesaj către șoferi într-un mod inedit, astfel alăturându-se la campania inițiată de Poliție: „Stop alcool la volan”.

Pompierii au aliniat două autospeciale în sectorul Durlești al capitalei, iar din echipamentul și utilajele folosite de obicei la stingerea incendiilor au format litere pe asfalt cu mesajul: „Stop alcool la volan”.

Amintim că Inspectoratul Național de Patrulare a inițiat această campanie după producerea accidentului din sectorul Buiucani, după ce s-a aflat că șoferița conducea în stare de ebrietate, iar anterior a fost judecată pentru alte accidente comise în timp ce era beată la volan.

De la începutul acestui an, în trafic au fost opriți  3 751 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. În urma celor 117 accidente provocate de șoferi băuți, 30 de persoane au murit, iar 134 au rămas cu sechele pe viață.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram