/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dodon i-a făcut totuși un cadou lui Putin de ziua lui. I-a dus la Moscova două butoaie cu vin

missing
12 octombrie 2019, ora 19:42

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a primit un cadou de la omologul său moldovean de ziua sa de naștere pe care și-a sărbătorit-o pe 7 octombrie. Igor Dodon i-a dăruit două butoaie cu vin lui Putin, dar nu le-a dus la Așhabad, așa cum declara anterior, ci le-a trimis la Moscova.

Eu m-am ținut de cuvânt. Butoaiele cu vin, pe care l-am făcut chiar eu, au fost duse la Moscova. Președintele Moldovei zboară cu o cursă obișnuită, nu la bordul unor avioane private și era complicat să le ducem la Așhabad. Despre asta l-am informat pe președintele Rusiei, când l-am felicitat în capitala Turkmenistanului”, a declarat Dodon pentru agenția rusă „Tass”.

Anterior, Igor Dodon a spus în cadrul unei emisiuni televizate că îl va felicita personal pe Vladimir Putin cu ziua sa de naștere și ii va dărui vin. Președintele vorbea atunci de câteva sticle de vin și a spus în glumă că i-ar putea duce un butoi.

„Dar dacă o să fie un butoi de vin care trebuie servit repede? Să-l duci în muzeu sau ce”? ironiza Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram