(video) Filip acuză guvernarea că PD este discriminat în Parlament: „Deputații PD nu sunt chemați să participe la întrevederile oficiale, nu merg în delegații peste hotare”

Deputatul Pavel Filip acuză noua guvernare că fracțiunea PD este discrimată. „Deputații PD nu sunt chemați să participe la întrevederile oficiale, nu merg în delegații peste hotare, nu sunt admiși în așa-numitele comisii parlamentare de anchetă, iar propunerile noastre nu sunt măcar incluse pe ordinea de zi”.

Foto: UNIMEDIA

Într-o conferință de presă, Filip a declarat că și membrii și susținătorii Partidului Democrat ar fi „hărțuiți” în campania electorală pentru alegerile locale.

„Candidații noștri, primari și consilieri, sunt intimidați și hărțuiți. Membrii și susținătorii noștri din toată țara sunt amenințați că vor fi dați afară dacă se vor implica în campania electorală în susținerea Partidului Democrat”, a declarat Filip.

„Unii au refuzat chiar să candideze la funcția de consilieri locali, de frică să nu își piardă locul de muncă pentru că au fost amenințați”.

Solicitați de UNIMEDIA, reprezentanții Direcției generale comunicare și relații publice a Parlamentului au spus că instituția nu comentează declarațiile politice.


Pub