14:43:08 19.04.2024
Stiri

Nicolae Botgros, despre Adriana Ochișanu: „S-a despărțit și de al doilea...”

Monden 11.10.2019 18:30 Vizualizări22967 Autor: Ziarul National
Nicolae Botgros, despre Adriana Ochișanu: „S-a despărțit și de al doilea...”


Interpreta Adriana Ochișanu s-ar fi despărțit și de cel de-al doilea soț. Cel puțin, așa declară maestrul Nicolae Botgros, fostul socru al acesteia.

„Noi am petrecut cele mai frumoase clipe de familie împreună. Noi am fost împreună tot timpul. Cele mai mare triumfuri le-a avut cu noi. Acum bineînțeles că are succes, cântă, dar adevăratul succes pe care l-a avut Adriana a fost cu orchestra „Lăutarii” și a fost în familia noastră. De aici încolo, cum a da Dumnezeu. Ce face, asta e treaba ei. Aud că s-a despărțit deja de al doilea. Nu mai sunt împreună. Iarăși te pune pe gânduri și stai și te gândești ce înseamnă asta”, a declarat Nicolae Botgros zilele trecute într-un interviu televizat, citat de ea.md.

Botgros spune că dânsul a suferit mai mult decât fiul lui, Cornel, atunci când ultimul s-a despărțit de Adriana.

„Cel mai greu, cred că am suferit eu, mai mult decât Cornel. Fiindcă Adriana mi-a purtat numele. Fiincă eu am scos numele Botgros în lume. Cel mai tare m-a durut și nu vreau să fac nicio aluzie, niciun reproș cumva… Doamne ferește. Totuși în 7 ani, se împlinesc acuș 8 ani de când a plecat Adriana, putea să-mi dea un telefon. Să-mi spună: Uite, tată, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Vreau ca tu să știi. Să fii tu cel care să știe ce se întâmplă la noi în familie. Nu știu de ce am devenit cel mai mare dușman al ei. Eu n-am fost dușmanul ei. Am fost tatăl ei, fiindcă am simțit că în casa noastră este nevoie de o doamnă, pe care m-am străduit să o primesc ca pe o doamnă. Dacă să vă spun sincer, la noi o știa lumea drept Adriana Ochișanu, iar în România toată lumea o știa numai de „nora lui Nicolae Botgros”, iar asta mie îmi făcea o cinste și o foarte mare satisfacție. Dar ea a negat lucrul ăsta și n-a mai fost nici nora lui Botgros și n-a mai dat niciun telefon”, își exprimă regretul Nicolae Botgros.

Adriana Ochișanu și Corneliu Botgros au divorțat în anul 2013, după un mariaj de 17 ani și au împreună un fiu, Cristian. Artista s-a recăsătorit în 2016 cu Sergiu Zmeu, iar pe 2 februarie 2017 s-a născut fetița lor, Mihaela.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md