Date statistice: Ziua în care, în mod surprinzător, s-au întâmplat cele mai multe accidente rutiere de la început de an

Anterior v-am spus despre numărul de încălcări documentate de INP în primele 9 luni ale anului 2019, despre numărul total de accidente rutiere care s-au întâmplat în această perioadă, dar şi despre unde au avut loc cele mai multe şi din ce cauză.

Însă pentru cei curioşi mai facem publice şi informaţii despre zilele şi orele în care s-au produs cel mai frecvent. Să vedem ce spun datele statistice.

FOTO: strelkamag.com

Întâi de toate puteţi observa câte accidente s-au produs lunar în primele 9 luni din 2019 şi cum arată cifrele comparativ cu cele din 2018:

Dacă să facem referinţă la “numărul accidentelor rutiere comise în dependenţă de ziua producerii“, se constată că cel mai mare număr de accidente au fost comise surprinzător în ziua de duminică289 cazuri! 

Conform datelor extrase din aceeaşi sursă, la capitolul “numărul accidentelor rutiere comise în dependenţă de intervalul de timp“, înregistrate pe parcursul perioadei de referinţă, se constată că, cele mai multe au fost comise în intervalul de timp 16:00 -18:00 (253 cazuri) şi 18:00-20:00 (239 cazuri).

Gravitatea acestora, în dependenţă de persoane decedate, este majoră în intervalele: 20:00-22:00 şi 00:00-06:00 (câte 34 şi respectiv 32 persoane decedate), totodată înregistrându-se o creştere semnificativă a persoanelor decedate cu 111.11% în perioada de timp de la 10:00-12:00.

Vezi şi: (video) Cât numărul de locuitori ai unui oraş! INP anunţă numărul şoferilor prinşi băuţi de la început de an

Vezi şi: (video) În Republica Moldova, maşinile şoferilor prinşi beţi la volan ar putea fi confiscate! Ce alte idei au autorităţile

Vezi şi: Propuneri de modificare a legii: acordarea în etape a permisului de conducere şi interdicţia de a conduce maşini cu peste 200 CP

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/