Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 10 OCTOMBRIE 2019. BERBECII TREC PRIN STĂRI AFECTIVE EPUIZANTE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec trec prin stări interioare confuze, solicitante și epuizante psihic. Cu greu nativii pot lua o decizie, mai ales că le revin în minte situații din trecut, amintiri obsesive. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la starea de sănătate, să se menajeze mai mult, să se odihnească mai mult. Suplimentele alimentare de imunitate le pot fi de un real ajutor acum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Nu este exclus ca cei născuți în zodia Taur să între în conflicte cu prietenii pe motiv că aceștia nu sunt pregătiți (sau nu vor) să facă față solicitărilor cerute, impuse de cei din anturaj. Nativii cu greu vor reuși să se echilibreze emoțional, starea de spirit fiind destul de fluctuantă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de unele probleme de sănătate, cel mai probabil cauzate de stres și suprasolicitarea organismului.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte astăzi de atacuri la adresa imaginii, funcției și statutului profesional, motiv pentru care nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți ce afișează și cui acordă încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra unor tensiuni la locul de muncă care, administrate necorespunzător, se pot transforma în conflicte.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot simți mai intens nevoia de a se dedica spiritualității, de a-și recontura unele credințe, principii de viață. Momente de maximă creativitate în care se poate atinge succesul. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că rațiunea poate fi nu neapărat confuză, cât mai puțin logică și nu este recomandat să ia decizii radicale și importante.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cu toate că situația în cuplu și în relația cu cei apropiați se mai detensiomnează, cei născuți în zodia Leu tind să fie în continuare conflictuali dacă nu le sunt îndeplinite condițiile cerute, impuse sau dacă nu le sunt urmate ordinele. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poatea duce ocazia de a primi mici cadouri, daruri, aprecieri sub formă de premii, de bunuri materiale.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Se cere foarte multă atenție la persoanele nou cunoscute astăzi, deoarece cei născuți în zodia Fecioară pot fi păcăliți, înșelați de aparanțe. Nu este, însă, exclus ca nativii să aibă o primă impresie greșită asupra acestora, de aceea horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și asculte pe cât posibil intuiția. Nu este momentul să-și încredințeze secretele și planurile de viitor nimănui.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Starea de spirit a celor născuți în zodia Balanță va fluctua destul de mult astăzi. Nativii vor fi ba entuziaști, ba morocănoși, ba calmi, ba agitați, vor oscila între împăcarea cu o persoană și ignorarea acesteia. Posibile conflicte financiare, sume de bani nereturnate, plăți întârziate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să petreacă mai mult timp practicând acele activități care le fac plăcere și le aduc satisfacție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a exagera în relațiile cu cei dragi. Pe fondul unor trăiri afective intense, nativii pot dramatiza și nu este exclus să depășească limita în unele dialoguri, mai ales dacă este vorba de relația cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu dezbată subiecte aprinse, sensibilie, delicate pentru a nu isca conflicte care pot fi evitate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Pot apărea conflicte în familie, între părinți și copii, ca urmare a principiilor diferite, ca urmare a unor interese diferite. Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă mai puțin de cămin, de activitățile gospodărești, iar acest aspect poate aduce reproșuri și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu mai pună la suflet tot ce aud și să mai ignore din criticile care le sunt adresate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Chiar dacă cei născuți în zodia Capricorn nu vor excela la capitolul comunicare, nativii se vor face înțeleși. Mai cu frumosul, mai cu forța, vor ști să-și impună punctul de vedere și să obțină ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie diplomați până în pânzele albe. Vor avea numai de câștigat.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Celor născuți în zodia Vărsător li se cere multă atenție la tentațiile financiare. Nativii se pot lăsa furați de o promisiune care pretinde a le îmbunătăți situația financiară și pot face investiții eronate, sub impulsul momentului. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție în legătură cu imaginea lor. Poate este momentul să devină mai sobri și serioși în anumite relații și parteneriate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești traversează o etapă plină de sensibilitate, romantism și tind să se implice în problemele celor din jur cu scopul de a-i ajuta. Nativii au o capacitate de convingere care-i poate ajuta să obțină ușor ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să aibă grijă în ce fel de cauze umanitare, caritabile se implică pentru a nu fi păcăliți.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *