(video) Andrei Năstase: „Mi-am suspendat activitatea la Primărie”

Candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase a susținut un discurs în cadrul ședinței Primăriei Chișinău. În prima sa apariție în sediul municipalității după ce recent, instanța a invalidat anularea alegerilor locale din 2018, a îndemnat funcționarii să muncească și să respecte cadrul legal, dar și să meargă la vot pe 20 octombrie curent.

Foto: UNIMEDIA

(update 10:50) „Cea mai mare satisfacție pentru mine este că oamenii care m-au votat au fost îndreptățiți. Mi-am suspsendat activitatea la Primărie și mergem din nou printre oameni.”

(update 10:48) Îndemn toată lumea să iasă la vot. Cred că și președintele și ceilalți trebuie să facă același lucru, să iasă lumea la vot. Doar nu îndemn oamenii să mă voteze poe mine. Votați cum vă dictează conștiința. E important să ieșim la vot și eu vă invit să ieșim la vot. Vor fi diferite interpretări, speculații, că a intrat, că nu a intrat în biroul primarului. Hai să fim serioși. A venit timpul când instituțiile trebuie să servească oamenii.”

(update 10:38) Doar datorită CtEDO, avem decizia de alaltăieri. E foarte important ca o țară să facă parte din Consiliul Europei.

(update 10:10) „ Am examinat legislația, trebuie să respectăm rigorile legii, să nu facem compromisuri, acolo unde valoarea e lege, nu mai facem compromisuri. Nicăieri nu am mers ca să epurăm, cel care slujește oamenii și comunitarea nu are de ce să-i fie frică. Vă invit să faceți ce știți mai bine. Dacă se prăfuiesc dosare, dacă a existat ceva ce nu ați făcut până acum, faceți dvs.”

UNIMEDIA transmite live:


Pub