Jocurile Olimpice de la Tokyo vor impresiona multă lume, inclusiv prin transportul futurist oferit de Toyota

Jocurile Olimpice de vară din 2020, care se vor desfăşura în capitala Japoniei, vor fi interesante nu doar prin sporturile care se vor practica, ci şi prin atitudinea primitoare de oaspeţi/sportivi. Cultura tradiţională va fi combinată cu inovaţiile de ultimă oră, inclusiv şi în domeniul transporturilor.

Foto: autoblog.md

Concernul Toyota Motor Corporation, fiind un partener internaţional al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice, va pune la dispoziţie câteva sute de vehicule înalt tehnologizate, inclusiv electrice şi capabile să ruleze autonom. Unele dintre ele urmează a fi prezentate la Salonul Auto de la Tokyo care se va desfăşura spre sfârşit de octombrie.

În mod tradițional, Toyota se pregătește pentru Salonul Auto de acasă cu un întreg arsenal de show-car-uri și mașini de serie. Printre ele vor fi şi două vehicule care nu au nevoie de şofer pentru a fi conduse, care vor demonstra abordări diferite pentru dezvoltarea unui astfel de transport, deoarece în crearea lor participă echipe individuale de specialişti. Vezi detalii despre toate, pe AutoBlog.MD


Pub