Theo şi Ana, cei doi tineri morţi în accidentul tragic din Bălţaţi, s-au despărţit la Vama Albiţa. Moldoveanca va fi înmormântată acasă

Theodor Danilcenco şi iubita lui cu care urma să se căsătorească, Ana Burduja, decedați în cumplitul accident de la Bălţaţi, Iaşi, s-au despărţit în Vama Albiţa, după ce tânăra a fost luată de familie pentru a fi înmormântată acasă, în Republica Moldova, scrie Observator.tv.

Foto: observator.tv

Cortegiul funerar al tinerilor care şi-au pierdut viaţa la Bălţaţi s-a oprit, seara trecută, în Vama Albiţa, acolo unde Theodor şi iubita lui s-au despărţit pentru totdeauna. Fata în vârstă de 22 de ani, viitoarea soţie a lui Theodor Danilcenco, va fi înmormântată acasă, în Republica Moldova.

Cortegiul a continuat apoi drumul către Huşi, acolo unde Theodor va fi înmormântat împreună cu părinţii lui, Manuela şi Victor.

"Nu am cuvinte să-mi exprim durerea și neputința de a înțelege ce se întâmpla ? Este foarte strașnic când o mamă își pierde copilul. Nu este forță pe pământ să aline această durere ! Ne rămâne doar să ne rugăm pentru Ana, ca bunul Dumnezeu s-o alinieze în primul rând al sfinților ! Dumnezeu să o odihnească în pace!", a fost mesajul postat de o profesoară din Republica Moldova, după ce a aflat vestea despre moartea tragică a Anei Burduja.

Victor, Manuela şi Theodor Danilcenco şi viitoarea noră a familiei, Ana Burduja, şi-au pierdut viaţa duminică, 6 octombrie 2019, într-un tragic accident produs în zona localităţii Bălțați, din Iași, pe șoseaua cunoscută drept „Drumul morții”. Cei patru se aflau într-un autoturism marca Opel Astra când, la un moment dat, şoferul, Victor Danilcenco, ar fi pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe contrasens. Maşina în care se afla împreună cu părinții și viitoarea lui soție a fost lovită de un SUV Jaguar, care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât cei patru oameni din Opel au murit pe loc.


Pub