07:46:25 16.04.2024
Stiri

Munteanu, despre vizita lui Năstase la Primăria Chișinău: „Demonstrează o dată în plus că decizia judecății de a valida mandatul de primar s-a făcut la indicație”

Partide/Comunicate 10.10.2019 12:45 Vizualizări1301 Autor: Ziarul National
Munteanu, despre vizita lui Năstase la Primăria Chișinău: „Demonstrează o dată în plus că decizia judecății de a valida mandatul de primar s-a făcut la indicație”


„Ședința, sub lumina reflectoarelor de la Primăria Chișinău, pe care a avut-o astăzi candidatul Blocului ACUM Andrei Năstase, demonstrează o dată în plus că decizia judecății de a valida mandatul de primar al lui Andrei Nastase, anume cu 10 zile înainte de ziua votării, s-a făcut „cu dedicație” sau mai exact la indicație. Decizia era una necesară, dar modul în care a fost dată este descalificant”.

Acuzația vine de la contracandidatul lui Năstase în campania electorală, Valeriu Munteanu de la Uniunea Salvați Basarabia (USB), care spune că „ne-au întors în „era” lui Plahotniuc”.

CITIȚI și VIDEO // Andrei Năstase a mers la Primăria Chișinău, a împărțit trandafiri albi angajatelor și le-a pupat: „Este adevărat, îmi place frumosul și femeile fac parte din frumos”

„Acum nu încape nicio îndoială că acest scenariu a fost previzualizat și plămădit de candidatul puterii Andrei Năstase, acesta a aranjat ca justiția să-i dea o decizie exact în ziua și ora dorită de el, ca să poate merge, cu încălcarea legii zic eu, la Primăria Chișinău să joace acest spectacol ieftin și neconvingător numit „suspendarea din funcție”. Pe timpul domniei despotice a lui Plahotniuc, justiția era cel mai puternic agent electoral, din păcate vedem că acest lucru este valabil și pe timpul descălecatului tot mai teatral și tot mai fără conținut a lui Năstase”, a comentat Munteanu.

USB consideră acțiunile de astăzi ale lui Andrei Năstase „în afara legii electorale”, dar anunță că nu va depune pe acest subiect nicio contestație la CEC, „chiar dacă putem demonstra încălcarea flagrantă a legii”: „În schimb, depunem public o contestație morală pe acțiunile de inspirație „plahotniucistă” ale candidatului Blocului ACUM. Rușine”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md