21:32:44 28.03.2024
Stiri

Teoria lui Mocanu, despre DOSARUL lui Vlad Plahotniuc. „El și-a dorit ca pe numele lui să fie deschis acest dosar. Plahotniuc nu a umblat cu geanta de bani să spele bani pe undeva”

Anticorupție 10.10.2019 14:21 Vizualizări6876 Autor: Ziarul National
Teoria lui Mocanu, despre DOSARUL lui Vlad Plahotniuc. „El și-a dorit ca pe numele lui să fie deschis acest dosar. Plahotniuc nu a umblat cu geanta de bani să spele bani pe undeva” Facebook


Preşedintele Mişcării „Antimafie”, Sergiu Mocanu, consideră că dosarul penal deschis de Procuratura Anticorupţie pe numele lui Vlad Plahotniuc, în care acesta este bănuit de spălare de bani, a fost pornit chiar la comanda lui Vlad Plahotniuc.

Potrivit lui Mocanu, fostul lider al PD încearcă, prin intermediul acestui dosar, să scape de alte dosare ce ar urma să fie deschise pe numele lui şi să obţină azil politic într-un stat european.

„Acest dosar foarte rapid va putea fi apreciat de către vreun judecător din Occident ca un dosar politic, pentru că această învinuire este absurdă. Să-l învinuieşti pe un om de spălare de bani în proporţii deosebit de mari, însă fără să încadrezi această faptă a lui în acţiunea de creare a unui grup criminal organizat este o absurditate. Plahotniuc nu a umblat cu geanta de bani să spele bani pe undeva. A fost un grup criminal organizat care s-a ocupat de aşa ceva. În dosarul acesta nici nu se vorbeşte despre aşa ceva”, a declarat Sergiu Mocanu la emisiunea sa de pe Youtube, transmite adevarul.md.

Mocanu susţine că, dacă procurorii îi înaintează lui Plahotniuc învinuire pe acest dosar, el e salvat. „Va fi considerat un dosar politic. Iar un judecător din Occident va emite o decizie prin care lui să i se dea azil politic. Plahotniuc se apără prin dosarul acesta, pentru că dacă vin alte dosare, spune lumea că există dosare reale împotriva lui Plahotniuc, el nu va mai putea fi audiat în dosarele cu probe, pentru că ăsta e dosar politic”, a explicat Mocanu.

În plus, Sergiu Mocanu e de părere că în acest dosar „lucrurile sunt acoperite de Dodon, pentru că Dodon s-a speriat groaznic de Şor”.

„Plahotniuc l-a speriat mai tare pe Dodon cu geanta ceea pe care i-a arătat-o Şor şi cu 3 milioane pe care i le-a dat Şor, pentru că ei au înregistrarea asta şi Dodon ştie că ei au înregistrarea”, a conchis Mocanu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md