/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

După ce a fost obligat să scoată panourile electorale din oraș, Ceban spune că se va conforma deciziei instanței

missing
10 octombrie 2019, ora 17:30

După ce instanța a hotărât astăzi să-l oblige pe candidatul socialist la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, să excludă imaginea lui Ștefan cel Mare din toate materialele electorale, cel din urmă a venit cu o reacție în acest sens.

Ion Ceban a scris pe rețelele de socializare că se va conforma deciziei instanței.

„Mereu am spus că legea este una pentru toți! Noi ne vom conforma deciziei instanței. Colegii mei deja au început acțiunile de eliminare a materialelor care conțin elemente neadmise de legislația electorală. Credem ca toți trebuie sa respecte legea, iar noi suntem corecți”, a scris socialistul pe pagina sa de Facebook.

Judecătorii au luat o astfel de decizie după ce au fost sesizați de candidatul Partidului Uniunea Salvați Basarabia (USB) la șefia capitalei, Valeriu Munteanu.

Amintim că Judecătoria Chișinău l-a obligat și pe candidatul Blocului ACUM la șefia capitalei, Andrei Năstase, să distrugă pliantele electorale în care apar imaginile monumentului Ștefan cel Mare și ale Primăriei Chișinău. Ulterior, Năstase a atacat decizia la Curtea de Apel Chișinău, însă instanța a respins recursul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram