/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un fost ministru al Apărării, numit consilier la Ministerul de Externe

missing
10 octombrie 2019, ora 18:55

Fostul președinte al Partidului Liberal Democrat, Viorel Cibotaru, a fost numit consilier al ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

În această seară, Viorel Cibotaru a postat pe Facebook o fotografie cu clădirea Ministerului de Externe, însoțită de comentariul: „Prima zi într-o funcție nouă – consilier al ministrului Afacerilor Externe. Într-un ceas bun să fie!”

Amintim că, în perioada 18 februarie 2015- 30 iulie 2015, Viorel Cibotaru a ocupat funcția de ministru al Apărării. Din 2006 până în 2015 a fost director al Institutului European de Studii Politice din Moldova. Viorel Cibotaru conduce din 2009 Centrul de Informare și Documentare despre NATO în Moldova.

În iunie 2016, Cibotaru a fost ales președinte al Partidului Liberal Democrat pe care l-a condus până în septembrie 2018.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram