/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Câțiva tineri s-au filmat în timp ce conduc cu viteză de aproape 150 km/h pe străzile capitalei

missing
10 octombrie 2019, ora 21:49

Noi imagini revoltatoare, despre condusul periculos pe străzile din Chișinău, au apărut în mediul online. Câțiva tineri, la volanul unor mașini de lux, se filmează în timp ce conduc cu o viteză de aproape 150 de km la oră. Mai mult, trag și focuri de armă prin geamul deschis, chiar din mers. Potrivit unor site-uri media, unul dintre tineri apare în compania lui Igor Dodon, ambii având același nume de familie. Președinția a negat că băiatul este ruda șefului statului, dar alte detalii a refuzat să ofere. Anterior, presa a scris că președintele Igor Dodon și părinții tânărului sunt consăteni.

În alte imagini, ce au fost publicate de agora.md, se observă cum tinerii împușcă la întâmplare, prin geamul deschis al mașinii.

Mașinile pe care le conduc sunt din cele mai scumpe, fiind de marca Porsche. Jurnaliștii de la Agora mai scriu că printre tinerii care se laudă cu șofatul periculos este și un băiat care apare și în fotografiile lui Igor Dodon. Și numele lui de familie este Dodon. Acesta ar fi fiul lui Alexandru Dodon, un om de afaceri originar din aceeași localitate cu președintele Igor Dodon, Sadova, raionul Călărași. Purtătoarea de cuvânt a Preșidenției, Carmena Sterpu, a declarat că șeful statului nu are nicio legătură de rudenie cu tânărul respectiv. Nu am reușit să dăm de el pentru a comenta cazul. Și poliția s-a autosesizat, fiind acum în căutarea tinerilor, care pun în pericol siguranța rutieră. Acest caz vine după ce săptămâna trecută, un alt șofer s-a filmat în timp ce conducea cu un picior, iar cu al doilea apăsa cu putere pe accelerator.

La un moment dat, automobilul a atins viteza de 120 de km la oră, în timp ce se deplasa pe o stradă din capitală. Și atunci poliția s-a autosesizat, dar nu se știe dacă l-a pedepsit cumva.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram