Fosta primă doamnă a SUA va lansa o nouă carte în luna noiembrie

Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite, a anunţat publicarea celei de-a doua carte la aproape un an de la demararea unui turneu impresionant de promovare a volumului său de memorii prin evenimente desfăşurate pe întreg teritoriul american, în prezenţa unui public numeros, informează DPA, trasnmite Agerpres.

Foto: https://www.biography.com

În acest al doilea volum, Obama nu va mai vorbi despre traseul său, ci îi va ruga pe cititori şi susţinători să reflecteze asupra propriei persoane.

Intitulată „Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice”, a doua carte semnată de Michelle Obama va fi lansată pe 19 noiembrie la editura Clarkson Potter, parte a grupului Penguin Random House.

Cartea va conţine o parte introductivă scrisă de Obama şi peste 100 de întrebări şi citate care îşi propun să îndemne cititorii să le completeze cu răspunsuri din propria experienţă.

Acest volum-jurnal este destinat să însoţească autobiografia „Becoming”, devenită bestseller, şi va fi comercializat la preţul de 19,99 dolari în SUA.

Anunţul publicării celei de-a doua cărţi a lui Michelle Obama a fost făcut luni dimineaţă, la aproape un an de la lansarea volumului de memorii.

„Becoming” a fost lansată pe 13 noiembrie 2018 şi s-a vândut în peste 11,5 de milioane de exemplare în format print, digital şi audio.

Volumul de memorii conţine relatări despre copilăria în South Shore, familie, experienţa la universităţi de elită, precum şi despre întâlnirea cu bărbatul care avea să devină primul preşedinte de culoare din istoria SUA.

Cartea a fost apreciată pentru sinceritatea abordării unor subiecte precum relaţiile romantice, conflictele maritale, încercările de a rămâne însărcinată sau opiniile despre preşedintele Donald Trump, fiind în aceeaşi măsură criticată pentru absenţa unei note mai ferme despre persistenţa rasismului şi a inegalităţilor sistemice.


Pub