10:23:04 28.03.2024
Stiri

VERSIUNE // De ce JUSTIȚIA din R. Moldova i-a dat câștig de cauză lui Năstase ieri, dar nu în iulie sau august: „Altfel alegătorii îl luau în furci”

Politică 09.10.2019 11:17 Vizualizări1629 Autor: Ziarul National
VERSIUNE // De ce JUSTIȚIA din R. Moldova i-a dat câștig de cauză lui Năstase ieri, dar nu în iulie sau august: „Altfel alegătorii îl luau în furci” Facebook


Președintele de onoare al Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, admite că decizia Curții de Apel Chișinău, prin care Andrei Năstase a fost validat în calitate de primar general al capitalei, putea fi emisă în luna iulie sau august, însă spune că liderul PPDA nu și-ar fi dorit acest lucru.

„Dacă decizia era emisă înainte de începerea campaniei electorale, atunci Năstase era obligat să-și suflece mânecele, să intre în Primărie și să demonstreze că poate rezolva problemele, altfel alegătorii îl luau în furci. De intrat - intra el, nu asta era problema, căci știe să între chiar și prin uși încuiate! Dar mirosul, ce să facă el cu acest miros adus de Alianța Kozak, care ar fi durat și pe perioada campaniei electorale, stricându-i cu putoarea sa toată intrarea „victorioasă” și împuțindu-i tot ratingul, care și așa scade! Acesta-i răspunsul de ce abia azi a apărut decizia cu pricina”, crede Ghimpu.

Potrivit sursei citate, astăzi, când i-ai mai rămas câteva zile de mandat, nimeni nu-i poate reproșa nimic. „Ba din contra - el crede că lumea îl va jeli și-l va vota și a doua oară în această funcție! Degeaba, Andrușca, crezi așa. Trenul tău s-a dus și acest lucru îl confirmă chiar decizia Curții de Apel, menită să manipuleze opinia publică. Altfel era emisă mult mai devreme, căci pentru nimeni nu este un secret, că tandemul Plahotniuc - Dodon de ieri este Dodon - Năstase de azi!

Închipuiți-vă că, începând cu luna iulie, Năstase era primarul orașului în care pute, dar pute de-ți cad mustățile… Și atunci cine era el astăzi?... Eu cred că era putoarea orașului. Iată de ce cred că Andrușca nu va accepta să conducă capitala nici în aceste zile care i-au rămas”, a conchis Ghimpu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md