23:22:47 24.04.2024
Stiri

Prim-ministrul le răspunde transportatorilor protestatari: „Suntem o țară săracă, oamenii au venituri mici și majorarea tarifelor nu se face așa cum cred unii reprezentanți ai acestei industrii”

Economie 09.10.2019 14:59 Vizualizări2891 Autor: Ziarul National
Prim-ministrul le răspunde transportatorilor protestatari: „Suntem o țară săracă, oamenii au venituri mici și majorarea tarifelor nu se face așa cum cred unii reprezentanți ai acestei industrii”


Tarifele pentru călătoriile cu transportul public vor fi majorate numai după ce transportatorii vor îndeplini condițiile anunțate de Ministerul Economiei și Infrastructurii, susține premierul Maia Sandu.

Oficialul întreabă de ce transportatorii nu au protestat și pe vremea guvernării democrate.

„Ministerul Economiei și Infrastructurii a discutat cu transportatorii și le-a transmis un mesaj în raport cu așteptările pe care le are Guvernul și anume îmbunătățirea calității mijloacelor de transport , pentru că în multe cazuri acestea nu corespund standardelor. Eu mă mir de ce până astăzi nu i-am văzut să protesteze atunci când regimul oligarhic le interzicea să lucreze, atunci când la Chișinău se organizau proteste. Nu i-am văzut atunci să ceară prin proteste majorarea tarifelor”, a comentat Maia Sandu protestul de astăzi al transportatorilor, organizat în centrul Chișinăului.

„Noi avem o țară săracă, oamenii au venituri mici și aprobarea majorării tarifelor nu se face așa cum cred unii reprezentanți ai acestei industrii”, a continuat oficialul.

Menționăm că transportatorii amenință să suspendeze circa 600 de rute de transport spre Chișinău, din toată republica, dacă Guvernul nu va accepta majorarea tarifelor de la 48 de bani pentru un kilometru până la un leu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md