Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 OCTOMBRIE 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA SCORPION

Venus, planeta iubirii, a armoniei și a banilor, va intra astăzi în mistica și profunda zodie Scorpion. Din păcate, Venus nu se simte absolut deloc bine în tranzitul său prin acest semn zodiacal. Cu alte cuvinte, Micul Benefic este în exil în zodia Scorpion, aspect care face să răspundă la vibrațiile joase ale planetei. Venus va traversa zodia Scorpion până în ultima zi a lunii, urmând ca de la 1 noiembrie să intre în zodia Săgetător.

Venus în Scorpion duce pasiunea pe cele mai înalte culmi, transformă dorința în extaz, vine cu iubiri pasionale, profunde, dar și extreme și periculoase. Totodată, ne face să fim excesiv de posesivi și geloși și să avem tendințe răzbunătoare dacă partenerii ne greșesc. În această perioadă vom fi atrași de iubiri mistice, secrete, vom cădea pradă pasiunilor ascunse și vom lupta pentru putere și bani. Fără îndoială, aventurile sexuale vor fi de interes pentru că Venus în Scorpion adoră provocările de acest gen și iubește să guste din „fructul oprit”.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul venusian prin sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu terți. Pentru nativi se anunță o perioadă profitabilă, însă totul va fi la limită pentru că riscul de a fi mințiți, păcăliți și înșelați va fi destul de mare, prin urmare li se recomandă maximă prudență și atenție. De evitat speculațiile financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot avea parte de un conflict major cu persoana iubită din cauza administrării defectuase a finanțelor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Venus, planeta guvernatoare a celor născuți în zodia Taur, va tranzita întocmai sectorul parteneriatelor, profesionale și personale, însă nu va veni chiar cu o mare iubire sau o profitabilă afacere, ci mai degrabă cu teste și încercări. Nativii vor fi la limita între a avea încredere în cel de lângă și a-l acuza de infidelitate, la limita între a semna un parteneriat și a refuza oferta. Cei singuri pot intra în povești de dragoste misterioase, secrete, bazate pe gelozie și posesivitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu se grăbească să ia decizii radicale și importante în acaestă perioadă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Acum mai mult ca niciodată, cei născuți în zodia Gemeni ar putea avea parte de conflicte la locul de muncă cauzate de bârfe, vorbe neadevărate și acuzatoare la adresa lor, răzbunări ale unor colegi. Riscul de a lua decizii profesionale greșite crește mult în această perioadă. Impactul lui Venus prin Scorpion va afecta și sectorul sănătății, în special nativii fiind predispuși la probleme și afecțiuni ale aparatului genital. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se odihnească cât mai mult și să nu se grăbească în decizii, oricât de raționale și sigure ar putea părea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Venus în tranzit prin Scorpion va influența întocmai sectorul sentimental al celor născuți în zodia Rac. Nativii vor trece printr-o serie de tensiuni în cuplu, discuții plecate de la gelozii, posibil aflarea unor secrete din trecut, demascarea unor acțiuni. Nu este exclus ca cei singuri să înceapă povești de dragoste acum, însă este esențial să se asigure că posibilul partener nu intră cu minciuni în relație, nu este duplicitar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot deveni excesiv de răzbunători acum și își pot pierde echilibrul interior pentru care atât de mult au luptat în ultimele luni de zile.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu acest tranzit va bulversa și va tensiona relația cu membrii familiei. De la secrete care pot ieși la suprafață acum și până la manipulări, dezamăgiri și refuzuri, nativii pot trece prin toate stările, mai ales dacă este vorba de o relație deja afectată cu părinții sau cu soțul/soția. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite negocierile legate de o locuință în această perioadă, să evite atât cumpărarea/vânzarea unui imobil, cât și decizia de a se muta de acasă sau de a se muta împreună cu partenerul de viață în altă casă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Fecioară tranzitul lui Venus prin Scorpion vine cu atenționări speciale, deosebite legate de comunicare. Nativii vor trebui să aibă grijă la dialog, să evite temele sensibile și delicate, dacă știu că nu le pot face față. În plus, va exista pe întreaga perioadă riscul de a fi păcăliți, mințiți, dezinformați, motiv pentru care nu trebuie să se încreadă foarte mult în ceea ce le ajunge la urevhe. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite deplasările sau, dacă sunt necesare, atunci să le facă cu grijă și atenție la drum, la acte de călătorie, la condiții de cazare, etc.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Cu toate că acest ingres ar trebui să le fie extraordinar de benefic nativilor și să le aducă șanse și oportunități de a-ți îmbunătăți veniturile, contextul astrologic al perioadei le cere să aibă grijă să nu fie înșelați, furați, să aibă grijă cu finanțele, cu portofelul deoarece există riscul de a pierde bani. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite investițiile și deciziile financiare majore și riscante.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de acest tranzit al lui Venus întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, și am putea spune că sunt printre puținii nativi care se bucură de un oarecare beneficiu al planetei, în sensul că vor fi protejați de întâmplări negative în dragoste și mari deziluzii. Însă, totodată, acest ingres venusian prin semnul lor le va insufla o teamă, o frică, mai corect spus, o neîncredere în ei înșiși și în deciziile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi avertizează că pot exagera cu bănuielile la adresa celorlalți.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Săgetător, tranzitul lui Venus se petrece pe o casă a subconștientului și a trecutului. Din această ipostază, Micul Benefic va aduce dacă nu vindecare, cel puțin conștientizarea unor probleme din urmă care stau la baza unor eșecuri actuale, conștientizarea unor vicii care pun astăzi bariere în evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de probleme de sănătate, fie pe fondul suprasolicitării fizice și psihice, fie pe fondul unor emoții, sentimente intense și greu de controlat.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte în această perioadă nu doar de conflicte cu prietenii, ci și de înșelătorii și escrocherii din partea acestora, de dezamăgiri și descoperiri care pot șoca. Nu este exclus ca niște minciuni și secrete să iasă la suprafață acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că persoane din anturaj pot încerca să profite de pe urma lor, mai ales dacă la mijloc este vorba de un plan comun de afacere sau de un proiect umanitar.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Venus în tranzit prin Scorpion va influența mai puțin plăcut sectorul socio-profesional. Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să aibă mare grijă la imagine, la funcția pe care o dețin. Nu este exclus ca cineva să încerce fie să profite de pe urma statutului lor, fie să încerce să le blocheze ascensiunea profesională. Posibile capcane și vulnerabilități la care sunt expuși acum nativii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să dea dovadă de o mare atenție și prudență în toate acțiunile și deciziile care vizează cariera.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești își vor dori mai mult ca niciodată să evolueze spiritual, să înțeleagă niște situații cărora le-au dat o tentă mistică sau care le-au măcinat credințele fără a le oferi și convingeri. Nativii vor avea ocazia să se înțeleagă pe sine, dar este absolut necesar să-și asculte intuiția și vocea aceea interioară, să se asculte pe ei înșiși și în niciun caz să preia crezul și principiile altora. Există riscul să fie înșelați, cineva să se folosească de sensibilitatea lor, de credința lor pentru a obține niște avantaje proprii, pentru a-i atrage de partea lor într-o situație, într-un context. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite călătoriile în străinătate în această perioadă sau să se asigure că totul este în regulă la destinație.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *