Un accident cu implicarea unui microbuz a avut loc pe șoseaua Hâncești din Chișinău
Social 8 octombrie 2019, 16:01 | 1231

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe șoseaua Hâncești din Chișinău. Un microbuz de linie s-a ciocnit de un autoturism. Detalii - în cele ce urmează.

Potrivit poliției, un automobil condus de un șofer de 30 de ani a lovit microbuzul de pe linia 108, care a fost proiectat apoi într-un pilon. În urma impactului, șoferul microbuzului și unul dintre pasagerii săi au fost răniți. La fața locului a intervenit și o ambulanță pentru acordarea ajutorului medical. Inspectorii spun că unul dintre șoferi ar fi trecut la culoarea roșie a semaforului. Urmează a fi ridicate înregistrările de pe camerele video pentru a stabili cine se face vinovat de accident. Cel nedisciplinat va fi tras la răspundere în funcție de gravitatea leziunilor cu care s-au ales victimele.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță trimiterea în judecată a doi membri ai unui grup criminal, constituit și coordonat din Republica Moldova, care era implicat în trafic de hașiș din Spania în Federația Rusă. Drogurile erau ascunse în rezervoarele pentru combustibil ale automobilelor care se deplasau din Spania prin statele Uniunii Europene, prin Belarus și Ucraina, dar ocoleau Republica Moldova. Cantitatea de droguri pe care au transportat-o în Rusia a fost de 500 de kilograme de hașiș, de aproximativ un milion de euro. Acum cei doi indivizii riscă până la 15 ani de închisoare. 

Opinia ta contează. Comentează!