Șoferița care pe 30 septembrie a provocat un accident în sectorul Buiucani a murit la spital
Social 8 octombrie 2019, 16:01 | 3061

Femeia care a provocat accidentul din sectorul Buiucani al Chișinăului a murit la spital. Decesul a survenit în această dimineață, a precizat directorul adjunct al Spitalului de Urgenţă, Igor Curov, în cadrul unui briefing. La spital mai rămân trei victime al accidentului din 30 septembrie. Starea lor este de gravitate medie, anunță medicii.

Internată imediat după accident, femeia de 34 de ani a suportat două intervenții chirurgicale și era conectată la aparatele de respirație artificială. Deși prezenta semne de viață, medicii nu au putut-o salva.

Șeful Secției de terapie intensivă a precizat că pacienta nu avea cum să scape cu viață.

În spital rămân internate trei victime ale accidentului din sectorul Buiucani, iar starea acestora evoluează pozitiv. Alte cinci persoane au fost externate.

Accidentul a avut loc în după amiaza zilei de 30 septembrie, la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu. O mașină a intrat într-un troleibuz plin cu oameni. Șoferița din autoturism era beată la volan. Medicii au depistat o concentrație de alcool în sângele acesteia de 1,87 miligrame la litru. Pasagerul din automobil a murit la fața locului. Cât ține de persoanele din troleibuz, inițial s-au adresat la medic 28 de persoane, ulterior fiind internate doar 9. Cel mai mult a avut de suferit o femeie în vârstă de 51 de ani, care a avut o fractură de femur și a suferit o intervenție chirurgicală. Potrivit poliției, șoferița circula cu o viteză de 130 de kilometri la oră, ignorând culoarea roșie a semaforului. În nouă ani, femeia a fost vizată în cinci dosare penale și în peste 40 de procese-verbale contravenționale. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie