/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Năstase, atenționat de Președinție: „Respectați regulile circulației politice, pentru a nu comite vreun accident nedorit”

missing
08 octombrie 2019, ora 17:38

Președintele Igor Dodon califică declarațiile lui Andrei Năstase, care l-a acuzat astăzi de ipocrizie, ca fiind niște „atacuri gratuite” și îl îndeamnă pe liderul Platformei Demnitate și Adevăr să vină cu soluții la problemele chișinăuienilor, dacă s-a lansat în campania electorală pentru funcția de primar al capitalei, în loc să atace Președinția.

„În plină campanie electorală, unii concurenți încearcă să-și sporească prezența mediatică din contul atacurilor gratuite în adresa instituției prezidențiale. Însă, președintele nu își poate permite sa fie atras în polemici sau jocuri electorale. Îndemnul președintelui țării către concurenți este să lupte prin oferirea de soluții concrete pentru problemele capitalei, prin demonstrarea cunoștințelor profesionale și a calităților umane necesare, nu prin ciondăneli mărunte și conflicte de uzură, care dăunează evoluției politice în stat.

Le recomandăm candidaților să nu se abată de la problematica alegerilor pentru Primăria Chișinău și să respecte regulile circulației politice, pentru a nu comite vreun accident nedorit de nimeni”, a fost comentariul Președinției.

Astăzi, Andrei Năstase i-a sugerat șefului statului Igor Dodon să se gândească la demisie, pentru că a fost complice la „răul pe care l-a făcut guvernarea Plahotniuc”.

Năstase îl acuză pe Dodon de ipocrizie: „Nu ia în calcul și demisia sa?”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram