/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un avion cu pasageri a trebuit să aterizeze de urgență în Elveția. Bordul aeronavei, plin de fum

missing
08 octombrie 2019, ora 17:49

Un avion cu 165 de persoane la bord, care zbura de la Bari la Londra a fost nevoit să aterizeze de urgență în Elveția, după ce cabina s-a umplut de fum în timpul zborului, transmite Mediafax.

Patru membri ai echipajului au fost transportați la spital  pentru control și îngrijiri medicale,iar toți cei 165 de pasageri au fost evacuați nevătămați din avion.

Ulterior, compania aeronautică a trimis un alt avion pentru a transporta pasagerii la destinație.

Un purtător de cuvânt al aeroportului Basle-Mulhouse a declarat: „ Avionul a efectuat o aterizare de urgență după ce pilonul a semnalat existența fumului la bord”.

„Serviciile de urgență au intervenit și patru membri ai echipajului au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram