image
Sursa foto: Facebook/Elissa Smith

Machiajul unei tinere i-a speriat pe medicii unui spital; Au vrut să o trateze crezând că a suferit leziuni la față

O tânără din SUA, care participase la o ședință foto pentru Halloween, i-a speriat pe medicii de la spital, care au crezut că rănile pe care acesta le avea pe față erau reale și au vrut să o trateze de urgență.

Pai Fears este o dansatoare din Michigan. Aceasta a realizat o ședință foto specială pentru sărbătoarea de Halloween. Ea a fost machiată ca și cum ar fi fost rănită grav la față. În timpul ședinței respective, Jai a suferit un atact de panică și a fost nevoie să fie transportată la spital.

Facebook/Elissa SmithFacebook/Elissa Smith

Imediat ce au văzut-o, medicii s-au speriat de felul în care arăta chipul tinerei, care părea plin de răni și au vrut să să-i trateze imediat leziunile. Abia într-un final, potrivit metrotimes.com, medicii și-au dat seama că era vorba despre un machiaj și au tratat-o pe Jai pentru anxietate, ulterior aceasta fiind externată.

„Nu le-am spus că este machiaj ce aveam pe față pentru că am prsupus că pot vedea că nu e real”, a declarat Jai ulterior. „La urgență nu este loc de distracție și joacă… Medicii trebuie să se poată concentra pe acei pacienți care au cu adevărat o urgență”, au declarat reprezentanții spitalului după incident, informează libertatea.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: