(video) TECHART introduce primul program complex de tuning pentru noul Porsche 911

Atelierul german de tuning TECHART prezintă primul program de tuning pentru noua generaţie Porsche 911, care schimbă automobilul la mai multe capitole, inclusiv pe plan tehnic.

Drept bază pentru proiect a fost luat deocamdată cel mai puternic 911 în caroserie 992 – la momentul publicării acestui articol – Carrera 4S pe care deja l-am şi testat!

Foto: autoblog.md

În primul rând, părțile expresive ale corpului modelului creează stilul dinamic al noului aerokit exterior TECHART. În același timp, fiecare parte a fost realizată astfel încât să contribuie la o aerodinamică bine echilibrată pe ambele punţi. Folosind punctele standard de montare, instalarea noilor părţi de corp TECHART se poate face fără complicații.

Un concept de culoare contrastantă le va permite clienților să ajusteze caracterul stilului corpului pentru a-i îmbunătăți imaginea elegantă sau sportivă. Bodykit-ul aerodinamic și jantele TECHART sunt fabricate în întregime în Germania, asigurând o calitate superioară a produselor. Află mai multe şi vezi cum se transformă interiorul, pe AutoBlog.MD


Pub