Șor, la forumul candidaților Partidului Șor: Am promis că voi transforma orașul Orhei, acum promit solemn că voi transforma raionul Orhei

Liderul Partidului ȘOR a anunțat candidaților din Orhei ai formațiunii sale la alegerile locale generale din 20 octombrie, că va transforma raionul Orhei în cel mai frumos și dezvoltat raion din țară, așa cum a făcut și cu municipiul Orhei în ultimii patru ani. Ilan Șor făcut promisiunea în cadrul unei transmisiuni video în direct la acest eveniment, care s-a desfășurat în acest weekend.

Foto: Șor a participat la forumul candidaților Partidului Șor

Ilan Șo a discutat în direct cu reprezentanții formațiunii sale de pe un ecran imens, calificând evenimentul respectiv drept unul care va rescrie istoria raionului Orhei

„Avem, o misiune foarte importantă - să realizăm toate proiectele din Orhei și Jora de Mijloc în fiecare localitate a raionului nostru iubit”, a explicat Ilan Șor principalul scop al viitorilor aleși locali.

El a menționat că Partidul Politic ȘOR este gata să continue lupta pentru viitorul Moldovei : „Puterea a fost luată de politicieni mânați doar de sentimente de răzbunare și hoție. Presiunile asupra partidului sunt mari, dar, în pofida acestui fapt, Partidul Politic ȘOR a fost, este și va fi”.

Ilan Șor a mai promis că echipa sa va transpune toate proiectele din orașul Orhei la nivel de raion. „Am promis că voi face Orheiul cel mai frumos oraș din țară. Acum vă promit vouă – voi face raionul Orhei cel mai frumos raion din țară”.

Șor a participat la forumul candidaților Partidului Șor / Sursa:Șor a participat la forumul candidaților Partidului Șor

De asemenea reprezentanți și candidați ai Partidului ȘOR au vorbit despre proiectele formațiunii și determinarea acesteia de a schimba lucrurile nu doar la nivel local și raional, dar național.

„Este meritul președintelui nostru Ilan Șor că am devenit această familie unită și consolidată, și datorită dumnealui avem mai multe rezultate și avem această sală de oameni minunați, tari, puternici, care nu au părăsit țara noastră, Republica Moldova, dar oameni care vor să schimbe viața concetățenilor noștri spre bine. Am demonstrat acest lucru în orașul Orhei, am demonstrat acest lucru în raionul Orhei, iar acum, împreună, mergem înainte în toată țara”, a declarat vicepreședinta Partidului ȘOR, deputata Marina Tauber.

Partidul ȘOR a desemnat candidați în majoritatea localităților din țară. În raionul Orhei, formațiunea are 37 de candidați la funcția de primar.


Pub