Își cheamă oponenții la dezbateri
Politic 7 octombrie 2019, 22:33 | 938

Candidatul Partidului Liberal Dorin Chirtoacă a îndemnat mass-media și societatea civilă să organizeze dezbateri publice între toți pretendenții la funcția de primar al capitalei. Într-o conferință de presă, el a spus că și-ar dori în special o confruntare cu Ion Ceban și Andrei Năstase. În replică, Ceban și Năstase au declarat că întâlnirile cu locuitorii municipiului Chișinău este prioritatea lor.

Drept reacție, cei doi candidați menționați de Chirtoacă au spus că prioritatea lor este să discute cu locuitorii capitalei.

În cursa pentru funcția de primar al Chișinăului sunt înscriși 19 candidați. Pe lângă Dorin Chirtoacă, Andrei Năstase și Ion Ceban, pentru fotoliul de primar al capitalei se vor lupta Andrei Donică, de la Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда”, Teodor Cârnaț, din partea Partidului „Voința Poporului”, Valeri Klimenko, de la Partidul ȘOR, Valeriu Munteanu, candidat al Partidului „Uniunea Salvați Basarabia”, Victor Chironda, din partea Mișcării social-politice „Forța Nouă”, Vitalie Voznoi, de la Partidul Stânga Europeană, Dumitru Țâra, propus de Partidul Popular European din Moldova, Vitalie Marinuța, de la Partidul Verde Ecologist, Lilia Ranogaeț, reprezentanta Partidului Național Liberal, Alexandru Fetescu, de la Partidul Liberal Democrat din Moldova, Ivan Diacov, din partea formațiunii ”Partidul Nostru”, Vladimir Cebotari, de la Partidul Democrat, Octavian Țâcu, propus de Partidul Unității Naționale, Serghei Toma, de la Partidul Oamenilor Muncii, Vlad Țurcanu, de la Partidul Popular Românesc, și Boris Volosatâi, de la Partidul ”Democrația Acasă”. 

Opinia ta contează. Comentează!