Veteranii de război au primit ajutor
Social 7 octombrie 2019, 22:36 | 1312

În prag de iarnă, când cheltuielile cresc văzând cu ochii, 40 de veterani ai războiului de pe Nistru și ai celui din Afganistan vor primi timp de un an de zile câte șase mii de lei. Este un ajutor enorm, spun veteranii care cred că acești bani le va face viața mai ușoară.

Lansarea proiectului social a avut loc astăzi la Centrul de Cultură şi Istorie Militară. În cadrul prezentării, președintele Uniunii Veteranilor Sf. Gheorghe Biruitorul, Victor Alerguș, cavaler al ordinelor”Ștefan cel Mare” și ”Steaua Roșie”, a menționat că veteranii de război au nevoie permanentă de tratament, iar un astfel de sprijin financiar este binevenit.

Emoționați până la lacrimi, veteranii de război au mulțumit pentru ajutor, care le-a venit când au cel mai mult nevoie, în prag de iarnă, când facturile se dublează, iar cheltuielile pentru medicamente nu scad.

În cadrul evenimentului au fost oferite certificate la 20 de veterani de război, iar până la sfârșitul anului, vor primi astfel de certificate încă 20 de veterani. Banii au fost oferiți de o companie privată din Republica Moldova. 

Opinia ta contează. Comentează!