17:24:33 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Noi DEZVĂLUIRI despre tragicul accident de săptămâna trecută. În Porsche-ul MORŢII s-a mai aflat o persoană. Ce a discutat cu şoferiţa

Social 07.10.2019 21:29 Vizualizări4166 Autor: Ziarul National
VIDEO // Noi DEZVĂLUIRI despre tragicul accident de săptămâna trecută. În Porsche-ul MORŢII s-a mai aflat o persoană. Ce a discutat cu şoferiţa


La bordul Porsche-ului, care săptămâna trecută s-a ciocnit cu un trolebuz la o viteză de 130 de km/h, se afla încă o persoană. Este vorba de sora lui Sergiu Chiba, care şi-a pierdut viaţa în accidentul de lunea trecută. Norocul femeii a fost că a coborât din maşina condusă de Svetlana Ungureanu cu puțin timp înainte să se producă teribilul accident. Totodată, ea a vorbit cu fratele la telefon cu 13 minute înainte să se producă tragedia. Detaliul a fost descoperit de echipa emisiunii "Vorbeşte Moldova", de la PRIME TV.

Femeia a povestit că în ziua cu pricina a făcut cunoştinţă cu Svetla Ungureanu, prin intermediul fratelui ei. Cei doi venise după ea s-o ducă acasă. Femeia a menţionat că nu şi-a dat seama de faptul că Svetlana ar fi fost în stare avansată de ebrietate, fiindcă nu a cunoscut-o şi în alte împrejurări, dar a remarcat stilul ei agresiv de a conduce.

„Eu în ziua ceea am făcut cunoștință cu ea. Dânsa conducea cu viteză mare și am rugat-o să încetinească. După ce i-am spus, a mers mai incet. Nu-mi plăcea cum conducea și i-am zis fratelui despre asta. El mi-a spus să nu mă tem, pentru că ea așa conduce”, a menţionat sora lui Sergiu Chiba.

Femeia, care creşte singură o fetiță şi închiria un apartament împreună cu fratele ei în blocul în care locuieşte şi şoferița buclucaşă, a scăpat, după ce a refuzat să meargă cu cei doi să-şi aducă fetiţa de la o mătuşă.

Sergiu Chiba, care se afla pe bancheta din faţa a Porsche-ului, s-ar fi cunoscut accidental cu Svetlana Ungureanu acum o lună. Cel puţin, aşa a declarat un prieten de-al lui Sergiu Chiba în aceeaşi emisiune. Acesta lucra la construcţii în Chişinău.

„El mi-a povestit că au făcut cunoștință la o alimentară. Ea era cu o sticlă de coniac în mână și l-a invitat să bea. El a zis că este de acord. Au consumat, după care au plecat la ea. Au avut și relații, că mi-a spus de jakuzzi. Ei se știau de circa trei săptămâni. În ziua accidentului cred că a fost a doua întâlnire dintre ei”, a spus prietenul bărbatului decedat.

Starea sănătăţii Svetlanei Ungureanu rămâne în continuare critică şi medicii sunt rezervaţi în privința şanselor ei de supravieţuire.

Vezi întreaga emisiune aici.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md